http://systrarnahuldt.blogg.se

Nu har jag och min syster bestämt att vi ska börja skriva på våran gamla blogg så denna blogg komme rinte uppdateras mera tyvärr! men titta gärna in och kommentera på den andra? 

http://systrarnahuldt.blogg.se

:D

yeeeah!

Hellue! Igår blev en bra dag jag åt lunch med Emma i handen på salladsbaren jätte mysigt, vi har bestämt att vi ska sitta och sakna våra pojkvänner tillsammans dom 3 första veckorna på sommarlovet ( eftersom hennes är i usa och min i dallas då..) men men . På kvällen drog vi in några till rix fm festivalen men blev inte kvar så länge så vi åkte hem till Andre och kollade film komme rinte ihåg vad den hette men bra va den.
Idag har jag inte gjort mycket eller jag och älsklingen åkte hem till mig och har typ solat lite och lagat mat. Nu ligger Andre och sover för han kände sig inge pigg alls så hoppas bara inte han blir sjuk stackarn:( men men vet inte vad som händer mer idag hoppas alla får en bra dag allafall:)
/ sandra

Matte nationella del 2!

heeej ! i morse hade jag varit så duktig att ställa klockan på tjugo i åtta för att at nio b ussen eftersom vi skulle ha nationella klockan nio. Tror ni inte jag vaknar och stänger av alarmet och vaknar igen halv nio? jo självklart fan va sur jag vart! men jag hann iallafall och provet gick riktigt bra :) nu sitter jag baar här och väntar på att Emma ska höra av sig och så ska jag se om vi ska äta lunch tillsammans, men hon brukar alltid sitta så länge på prov...ne men nu har hon ju redan smsat:D ! heheh Idag vet jag inte riktigt hur dagen blir eller ska allafall vara med min underbara pojkvän :) hihi hoppas alla får en bra helg! nu när det är soligt väder och allt,

Vad ska ni göra i helgen :)?

/ sandra :D

Då blir det till att börja blogga igen då:)!

Hellue:) tror jag bestämt mig nu för att börja blogga igen har faktiskt saknat det men kommer nog ta några dagar innan jag kommer in i det riktigt.
Men hoppas ni äe villiga att kommentera och läsa igen :)
/ sandra

funderar på att börja skriva igen?

vad tycker ni om det? ? för jag har ju liksom tiden? /sandra

RSS 2.0