RÖSTAAAA!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Matte prov :O

Jag kom just på att jag har matte prov imorgon så ska sätta igång med pluggandet nu :)
Min outfit för idag:
/§andra

Du vet vem du är !

http://www.youtube.com/watch?v=7Vju_3pYt2Q
Du vet att jag inte ville dig illa snälla du vet det! Du får kasta all skit på mig om du vill du vet att jag tar åt mig och du vet hur du ska få mig må dåligt för du känner mig, men du vet också att jag är svag... Men bara du mår bra så får jag ta emot de du vill ge mig, du vet att jag vill ditt bästa snälla du måste förstå det, det var därför jag gjorde såhär för jag vet att du förtjänar sååååå mycket bättre! , love u baby<3

Min vecka :O?

Heeej! vet att uppdateringen är lite dålig just nu men har bara inte haft lust att skriva=/
Men ska bli bättre jag lovar! men men , i veckan har jag inte gjort så mycket eller i måndags åkte jag hem till erik vid typ sex för jag inte hade något att göra^^ så krigade mig ut dit men det var värt det. Sen har jag inte gjort något mera eller fick nya skor av pappa och Jessica igår jätte fina:D TACK!!
Sen idag skulle jag fått träffa Erik , men han har jätte ont i huvet så kanske inte får träffa han :/? men han skulle ringa om det blev bättre så får hoppas på det bästa:)!!! men men annars om jag inte åker dit ska jag ut och springa idag , fick nya skor och ett hopprep av pappa igår:) så nu blir det hård träning framöver. Nu ska jag fixa mina naglar lite så kanske kommer mera senare :)
Här är bilden på min jacka jag köpte förut också..
/ §andra

kamera sladdar borta:O?

Asso jag undrar vem det är som går och snor massa kamera sladdar ur mitt rum:O? är det du?
/§andra

söndag

HELLO! , min dag har varit bra lite smått seg varit hos Farfar som fyllde år vilket var trevligt eftersom man inte träffat dom på länge. Sen har jag typ pluggat lite och skulle ut och springa men kom precis på att mina jogging skor är borta ? jag som var fett taggad på att springa. men men får väl ta det imorgon .. om vi kan köpa nya imorgon:) vad har ni haft för er denna dag:)?
Hittar inte kamera sladden så ni får bilderna från farfar en annan dag :)
Puss
/§andra

Lina <3

Heeej! igår blev en hel lyckad kväll även fast det knappt hände något speciellt, först var vi i farsta eftersom jag behövde köpa en ny jacka och hittade ni får bild på den senare idag. Efter farsta åkte vi hem till min mamma en liten stund och gled sedan vidare till Lina där vi fick kött och klyfpotatis och beasås till middag , vilket var väldigt gott. Effter maten gled vi vidare för att möta upp emil utanför Tony vi hamnade uppe hos Tony ett tag och umgicks lite med folk. Efter Tony åkte vi i stort sett hem till pappa och typ kollade film eller jag snackade med Matte i telefon när Lina blogga sen typ kolla vi film och jag somnade direkt.
HAR ALLA STÄLLT OM KLOCKORNA? :)
Inatt losade vi en timme lite segt eller jag vaknade typ sex vanlig tid men la mig i soffan och somnade om ett tag , JÄTTE SKÖNT! men nu blir det fruklost med familjen sen plugg och hem till farfar..:) ha en bra daggg!!
/§andra

mys kväll emd killarna

HELLO!
Ja, idag vart det åka till Dalarö och umgås med lite folk, vi kollade någon spelaning på en ungdomsgård och lite annat mys. Blev en riktigt lyckad kväll endå jag och alla killarna haha:)
Pussss
§andra

Fredag

hello:)
Igår var det en dag med blandade känslor tyvärr , men kunde allafall somna det kändes skönt. Idag hade jag jätte beslutsångest när jag skulle klä på mig haha men det blev tillslut vita jeans, vitt linne och en svart myströja. Ja som sagt så ska jag till skolan idag ingen lust har jag men har inget annat val känns det som, det är bara att köra. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, vi får se vad kvällen leder till, vad ska alla göra ikväll?
Dagens klädsel!
/§andra

Gammal men rolig :D

vill ni bli på bra humör? lyssna då på denna killens skratt, det fick allafall mig på bättre humör idag :)
http://www.youtube.com/watch?v=ggB33d0BLcY
/ §andra

:'(!!!

Blir så jävla irriterad, fan det är inte mitt jävla fel att det blev såhär:'( förlåt att jag inte kan dela på mig!!

Erik <3

Hej!
Idag ska jag vara hemma från skolan eftersom jag inte mår bra är helt slut i kroppen, och känns som jag ska bli sjuk men får hoppas på det bästa eftersom jag redan varit typ sjuk. Igår var jag hemma hos Erik, vi gjorde väl inte jätte mycket utom kollade två dåliga filmer hahaha , men det var mysigt endå. Idag ska jag försöka plugga ganska mycket eftersom jag har mycket att göra nu när jag är ny och känner att jag måste börja pluggamer i veckorna om jag ska hinna med , men det är inte lätt. Skulle varit träning idag men tror inte det blir någon eftersom jag inte mår bra.
Det var den sämsta film jag sätt i hela mitt liv xD, den andra vet jag inte riktigt var den hette men den var inte heller jätte bra men bättre ..
/ §andra

:D

dom har Viktor ritat:D , han e så duktig tycker jag :) <3
/ §andra

VO, min vecka

Heeeej!
ïgår vart det ingen match, dom ringde 5 minuter innan matchstart och lämnade VO, hoppas dem får mycket böter FEGISAR! hahah, fats det var ju bra för mig för jag vart helt körd i halsen men idag mår jag bättre som tur är. Så ikväll ska jag satsa allt eftersom jag ska möta Emmas lag, Akta så du inte åker över sargen gumman. Men men måste börja plugga nu har en del att göra , men ni ska få se ungefär hur min vecka ska se ut det kan ju vara intressant..? haha
MÅNDAG: kanske men Andre och Kenny till handen, sen match:)
TISDAG: träning?, om inte någon som vill träffas?
ONSDAG: Träffa Erik , vi ska spela kort;) haha
TORSDAG: träning?
FREDAG: ska jag till Erik igen^^
LÖRDAG: ingenaning , träffas??
SÖNDAG: ingenting heller , vad jag bestämt än, träffas?
nu måste jag plugga , men bjuder på en liten bild ^^
/§andra

fråga?

Asso kan man bli kärare i en killes utseende? jag bara undrar (A)?

Min helg<3

Heeej , har inte skrivit något i helgen för haft inte haft tillgång till dator men ska berätta lite om min helg:
FREDAG: så blev det hemlagad pizza i systers lägenhet, efter maten så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi stannade där och umgicks med min systers kille och hans två kompisar trevligt var det, Den kvällen kommer vi inte glömma. Eller hur Lina? hahah ja den var mysig brudar hoppas det blir flera!
LÖRDAG: Börjar med att alla åkte hem utom jag Fodas och kimmy, så när dom andra åkt typ plockade vi undan och åkte vi till Donken. dom åt skit mycket och jag var verkligen inte hungrig alls, sen blev jag hem skjutsad till mamma vilket var skönt eftersom man inte fått mycket sömn?. Jag vilade lite framför tv:n ett tag tog mig sen ner till tåget och mötte Andre för vi skulle till handen, orkar inte berätta vad vi gjorde men vad brukar man liksom göra i ett köpcentrum? efter några timmar åkte jag och Andre hem till mig och sen åkte jag till Viktor vi gjorde inte så mycket eftersom jag var sjukt trött:/ FÖRLÅT!
SÖNDAG: Vart hämtad av pappa ganska tidigt eftersom jag skulle hjälpa till och städa hemma, så vi åkte först och handlade ett element och nu är vi bara hemma och plockar lite.. eller jag gör inte så mycket just nu men ska hjälpa till snart. Sen har jag match ikväll:) men har ont i halsen och är inte helt pigg så får se hur mycket jag kan spela..:(
Vad har alla ni gjort i helgen?:)
/ §andra

GODMORGON!

heeej sweeties:)!
Idag kommer bli en bra dag kände jag när jag vaknade men det förändrades fort, då jag sträckte nacken i duschen så kan inte kolla åt höger nu. Men det går säkert över under dagen får vi hoppas. Ikväll ska jag äta middag med Lollo, Jennifer och Lina i min systers lägenhet, vi har bestämt oss för att laga pizza. Haha, hoppas det blir en lyckad kväll brudar det tror allafall jag. får se sen vad vi hittar på efter maten något kul hoppas jag:)?
Men hoppas alla får en lika kul kväll som jag, trevlig helg allihopa
/ §andra

FAAAN!

.. Fick just beskedet om att Viktor inte kommer hem i helgen så är på sämsta humöret nu!!! Fan behövde verkligen prata :'(!!!!

ofixat hår!

sitter här just nu och har jätte tråkigt framför webbcamen, någon som vill träffas:D?
/§andra

Dåligt av mig..

heeje:)! dålig uppdatering jag vet! men det ska bli bättre jag lovar, veckan har varit vanlig inget speciellt har hänt. Jag trivs bra i den nya klassen och det är jätte kul tycker jag och jag pluggar och jobbar på lektionerna vilket framsteg:D! haha nej men det är skönt och plugga ibland man släpper tankarna från allt annat runt omkring.
Just nu har jag jätte mycket att tänka på eller ja det är svårt:( och vill då säga tack till ANNIKA LARSSON, som alltid finns och ställer upp för mig. Har ni tänk på att det ibland kan vara skönt att ha en vuxen att prata med när man väl behöver? en som inte ingår i familjen. Tack verkligen för att du stället upp det betyder mycket<3
Nej nu ska jag åka med pappa till länna för han ska köpa nya skidbrallor och behöver såklart mina råd:)!
Vi hörs lite senare :)!
Puss och kram
/§andra
PS. vill även säga tack till min kusin Torsten som börjat på en ny design till min blogg:)

Helgen blev lyckad:D

Hej , som sagt åkte jag hem till mamma och har därför inte haft tillgång till internet eftersom det pajat hemma hos mamma. Men var allafall men massa kompisar i fredags hemma hos mig började med att jag mötte Mini i handen då hon skulle fota sig( blev sjukt söt). Senare så gick vi hem till min systers lägenhet då vi skulle hjälpa jessica och bära saker. Det tog en stund innan vi var klara då mamma satt i bilen och väntade på parkeringen så vi hade tur att få skjuts hem till min mamma. Vi inredde mitt rum lite fint sådär och vi skrattade grymt när vi skulle få upp madrassen i porten right Mini? haha det var en kul stund.
Sedan så vart kvällen helt kaotisk, jag var nog på alla humör man kunde va under en dag hyper,glad,arg,förbannad,grät ah det var nog det men under en dag?
Men till slut blev det en lyckad kväll med , Lina,Mini,Rasmus,Emil,Hamsa,Martin,Pierre det var kul att träffa er det var inte sista gången allafall. Sen har jag på lördagen träffat Viktor och sedan match och plugg söndag så det var en lyckad helg, hoppas nästa också blir det. Nej nu blev jag jätte trött... Ska nog gosa ner mig under täcket snart med en bra film:)
puss och mys på er:)!
STOLT FOTOGRAF:D!!!
/ §andra

väntar...

Hellou:) Sitter här och väntar på skolan som vanligt, men men idag blir det skola sen hem till syster och hjälpa sis och jessica och flytta över deras sista saker till huset. Sen ikväll kommer jag sova hos mamma, och under kvällen vara med Emil det ska bli mysigt:) , hoppas alla får en bra dag nu :)!!
Måste bjuda på en bild som jag tagit med webben i min nya dator:
Otoligt fin va?
/§andra

Burma

Heeej, nu sitter jag här vid min splitter nya dator otroligt fin är den, men tänkte berätta lite om filmen vi såg igår. Den handlade om Burma och hur militären styrde över befolkningen det var faktiskt riktigt hemskt. Jag fattar inte att omvärlden inte gör något eller går in och hjälper folket? det var riktigt illa.. Militären sköt och misshandlade till och med munkar? Ja, filmen var inte min typ av film egentligen men den var faktiskt riktigt intressant..
Idag har jag bara varit i skolan typ sen varit hemma pappa testade på en ny maträtt idag som var thailändsk den var god eller helt okej bra gjort pappa:)
/ §andra

ny skola:O?

heeej , nu sitter jag här halv nio på morgonen och har ingentign för mig.. Har som sagt börjat ny skola(i måndags) på Fredrikabremer. Det går hitills bra men fortfarande nervöst eftersom jag inte fått några ompisar i klassen än. Men skolan verkar bra och det verkar vara mycket bättre utbildning i den skolan än min förra, så det var tur att jag bytte. men men schemat är ganska skönt har sov morgon varje dag vilket är väl sköt men är en morgon människa så sitter typ bara uppe och väntar på att jag ska till skolan, men det kommer väl med tiden att jag börjar sova längre sen. Idag har jag matte lektion och sedan ska vi till någon biograf och kolla på någon konstig film? hoppas jag kan åka med några andra för jag kommer aldrig hitta..:/ men det ska nog gå att fixa:)

Måste även säga tack till min BÄsta vän och ÄNGEL som har börjat på en fin design till min blogg som ni ser, glöm inte att titta in på hennes blogg oxå : http://itsonlymy.blogg.se

Ha en bra dag på er :)

/§andra


Miss u
Hej, var bara tvungen att skriva av mig lite,

Jag fattar inte att det har gått över två veckor sen det var vi , jag mådde så grymt jävla bra med dig du fick mig att må bra. Nu sitter jag här ensam och rädd och vet inte vad jag ska göra, mår inte bra utan dig.Vill bara ha det som förut då allting var så bra, då vi skrattade och log med varanndra. VARFÖR? blev det såhär..Förlåt, för allt ont jag gjort dig du vet att jag bara ville väl. Jag saknar dig och oss som fan och önska du visste hur mycket. Vet att det aldrig kommer bli vi igen, men varför kan tanken på oss inte bara försvinna?
SAKNAR DIG!!...



/§andra

DATOR!!!!

Hej, hoppas alla fått en bra helg det har allafall jag :) får ny dator på torsdag så kommer börja blogga ordentligt då :) puss<3

Viktor<3

Jag är hos viktor :D!

Min syster är bäst!!!

Idag vet jag inte riktigt vad som ska göras, eller jag måste åka och handla en present till min underbaar storesyster som fyller 19. Men har ingen aning om vad jag ska köpa ? NÅGRA TIPS? :D
Men men sen ikväll vet jag inte om jag sover hos mamma eller pappa det får vi se ge mig gärna lite tips:)!

Ha en bra dag allihopa<3

Glöm inte gratta min syster den 8/3-10, Då hon fyller 19


/§andra

Tack för en underbar dag flickor <3!

Heeej , igår så tillbringade jag min eftermiddag hemma hos Emma, med henne och Lollo.
Till en början gjorde vi inte så mycket typ pratade och skratta lite, sen så körde vi Buzz och vem tror ni vann? Jag såklart. Sen åt vi lite och spelade kort och jag förlorade såklart jag blev neger:(?
Men men var underbart att få träffa er igen flickor har saknat er vi MÅSTE träffas oftare!


Älskar er brudar! <333
/§andra

Vill oxå ha lov!

Som sakt så har inte min skola sportlov eftersom vi bara går halvdagar och det är grymt segt...
Men men, efter alla haft sportlov så kommer jag börja ny skola (Fredrikabremer/medialinjen) det ska bli spännande men kommer bli grymt mycket plugg så kommer nog inte ha jätte mycket tid över till annat.
Min vecka har typ sett ut såhär:

Måndag: Pratade med Andre
Tisdag: Träning då pappa var tränare
Onsdag: Träffa emma
Torsdag: Ingenting? träffas någon?
Fredag: Träffa Karin<3
Lördag: Åka hem till Viktor:) Fest hos syster<3
Söndag: Viktor & Match

Har ganska mycket att göra:) så det ska bli mys..
Hoppas ju verkligen på att få internet idag så jag kan börja blogga igen ordentligt eller?

Men nu måste jag jobba vidare för nu är rasten slut ^^ ha en bra dag <3

/§andra

miss u my angel<3

Gumman, Jag vet att vi har tappat varann sjukt mycket tyvärr jag vet inte riktigt vad som händer. Jag önska bara att jag visste som du sa är känslorna inte dom samma längre. Varje dag sitter jag och tänker tillbaka på alla våra underbara stunder då vi var som ett när vi inte ens behövde fråga vad den andra skulle göra efter skolan, för vi visste att vi skulle vara med varann.

Jag vill mer än allt annat kunna finnas hos dig i din närhet hela tiden .. Men det kan jag inte nu och det är jag ledsen över gumman men du vet att jag alltid finns där inne i ditt hjärta. Jag kommer alltid stötta dig till 100% även fast det varit lite dåligt av mig just nu så lovar jag, jag finns alltid där för dig. Du är min ängel och den personen har en viktig plats i mitt liv Lina! Du 'är speciellt och därför har du fått en speciell plats i mitt liv.

Vi finns där! Vi måste bara hitta tillbaka till våran bästa tid<3

Kommer alltid Finnas för dig Och kommer alltid Älska dig min underbara ÄNGEL<3


/§andra

:(?:)

Heeej heeej , har inte blivit något skrivande för jag har fortfarande inget internet hemma men kanske får det idag :)

RSS 2.0